Coquilles de bouquets

(schelpen met grote garnalen)
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 150 gram garnalen
  • 100 gram aardappels
  • 100 gram raapjes
  • 80 gram walnoot
  • deciliter mayonaise
  • 8 garnalen
  • 100 gram wortel
  • 100 gram princessebroodjes
  • 100 gram erwtjes
  • 1 krop sla
  • 1 ei

Instructies

  • Kook de eieren in 10 minuten hard.
  • Snij alle groente in jkleine blokjes.
  • Kook ze apart gaar.
  • Laat uitlekken en meng door elkaar.
  • Was en droog de sla.
  • Meng het groentemengsel in een slakom met de walnoten, garnalen en 2/3 van de mayonaise.
  • Neem 4 St Jacobsschelpen en beleg ze met een blaadjes sla.
  • Schep het mengsel van groente en garnalen er op.
  • Pel het ei en snij in vieren.
  • Leg op elke schelp een partje ei en garneer met 8 garnalen en de rest van de mayonaise.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Vis / Zeevruchten