Crépes délices (heerlijke flensjes)

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 8 dunne flensjes
  • ½ borrelglaasje frambozenlikeur
  • 1 blikje frambozen op siroop
  • 30 gram poedersuiker
  • 1 dl slagroom
  • 70 gram kleine macarons

Instructies

  • Verkruimel de macarons, maar maak er geen poeder van.
  • Giet de frambozen af, bewaar het het vocht.
  • Klop de slagroom stijf met de suiker.
  • Meng slagroom, macaronkruimels en frambozen door elkaar.
  • Laat dit mengsel in de koelkast tot de flensjes klaar zijn.
  • Bak de flensjes.
  • Breng wat mengsel aan op de flensjes.
  • Rol ze op.
  • Meng een deel van het bewaarde vocht met de likeur en verwarm dit en schenk over de flensjes.
  • Serveer direct.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Fruit / Pannenkoeken