Curry kokosgarnalen met spinazienoedels
Filet de boeuf à la Viennoise
Garniture à la Tyrolienne
Gefrituurde snijbietballetjes
Gepaneerde Escalopes van Konijnenrug op Weense Wijze
Gepaneerde Konijnerugfilets op Weense Wijze
Klassieke Wienerschnitzel
Oostenrijkse kipstoofschotel
Oostenrijkse Mosterd-Bessensaus voor Koud Vlees
Rijst met biefstukreepjes
Sachertorte 2 van Astrid Veltman
Sachertorte 3 van Astrid Veltman
Sachertorte van Jolanda’s Bakhuisje
Sardines in koriander-chilimix
Schwarzwalder kirschtorte
Vanille Kersen Mascarpone Strudel
Weens varkensvlees met zuurkool
Weense Kruidkoekkoffie met Honing en Walnoot
Weense Vanille Café Latte
Wok roll met gemarineerde kip en groenten
Zomerfruit Strudel met Roomkaasvulling