Oostenrijkse Mosterd-Bessensaus voor Koud Vlees

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eierdooiers
  • Een snufje zout
  • 3 theelepels Franse mosterd
  • 3 theelepels bessengelei
  • Olie
  • Rode wijn

Instructies

  • In een kom, meng 2 eierdooiers met een snufje zout.
  • Voeg 3 theelepels Franse mosterd en 3 theelepels bessengelei toe aan de eierdooiers.
  • Voeg olie toe terwijl je blijft roeren totdat de saus dikker wordt.
  • Verdun de saus vervolgens met rode wijn tot de gewenste consistentie is bereikt.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer deze heerlijke Oostenrijkse Mosterd-Bessensaus als smaakvolle begeleiding bij koud vlees. Geniet ervan!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Saus
Land van herkomst Oostenrijk
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch