Rasp dehelft van de sinaasappelschil.
Pers de sin.appel uit en doe het sap met de dragon en de rasp in een kom.
Schaaf flinters van de kaas.Verwarm de bouillon.
Verhit 50 gramboter, bak de paddestoelen 2 min., zout en peper.
Haal de helft van de paddestoelen uit de boter en bewaar voor garnering.
Pers de knoflook boven de paddestoelen in de pan en laat 1 min. meebakken.
Voeg de rijst toe tot deze gaat glanzen en zet vuur laag.
Schenk steeds wat bouillon bij de rijst tot alles is opgenomen en de rijst gaar is.
Ca. 20 minuten.
Kerf de vetlaag van de eendenborstfilets kruislings in en bestrooi ze met zout en peper. Bakken in wat boter op een matig vuur eerst 5 min. aan de vetkant en dan 3 min. aan de andere kant.
Haal ze uit de pan en laat 5 min. rusten.
Roer het sinaasappelmengsel, 25 gram boter en de helft van de kaas door de rijst.
Garneer met de rest van de paddestoelen en de kaas.
Snij de filets in schuine plakken en serveer met de risotto.