Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Maak de champignons schoon en snijd het onderste gedeelte van het voetje af.
- Snijd ze in vieren of zessen naar gelang de grootte van de champignons.
- Schil de aardappels.
- Zet een steelpan op hoog met 1 eetlepel olie en een klontje boter.
- Bak hierin de champignons.
- Zet het vuur lager en voeg de crème fraîche en de cognac toe.
- Kook de aardappels.
- Meng in een klein schaaltje de maïzena met het citroensap. voeg dit papje toe aan het champignonmengsel en roer goed door.
- De saus zal nu wat dikker worden.
- Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olie en bak de forelfilets aan beide kanten.
- Zodra deze filets bijna gaar zijn voeg dan 40 gr. boter en wat zout en peper toe.
- Verdeel de filets over de borden met de aardappelen en schep wat saus met champignons bij de filets.