Garniture à la Béatrix

garnituur Béatrix
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 150 g morilles
  • 150 g worteltjes
  • 400 g aardappels nieuwe
  • 4 artisjokbodems

Instructies

  • Schil de aardappeltjes, kook ze 5 minuten en sauteer ze dan in boter mooi bruin.
  • Maak de morilles schoon, snij ze in stukken en sauteer ze in wat boter.
  • Zet de worteltjes op met zoveel water dat ze juist bedekt zijn.
  • Geef er een lepeltjes suiker bij en wat zout en kook ze zachtjes totdat alle water verdampt is.
  • Rol ze door de caramel die ontstaat.
  • Snij de artisjokbodems in vieren en stoof ze zachtjes in wat boter.

Notities / Tips / Wijnadvies

Saustip:

De met water afgebluste braadjus.
Serveren bij:

Vlees.

————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten
Land van herkomst Nederland
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch