Garniture à la Chambord

garnituur Chambord / snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 broodcroûtons
  • 4 grote visquenellen
  • 4 escalopes van kuit
  • 4 rivierkreeftjes
  • 4 kleine visquenellen
  • 100 g champignons

Instructies

  • Tourneer de champignons met een canneleermes.
  • Pocheer ze 5 minuten in heet water met zout.
  • Rol de kuit door wat bloem en sauteer ze enkele minuten in hete boter.
  • Pocheer de rivierkreeftjes 5 minuten in courtbouiilon of water.
  • Versier de schaal met het garnituur.

Notities / Tips / Wijnadvies

Sausadvies:

Saus van het stoofvocht van de vis met rode wijn.

Serveren bij:

Vis
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Vis / Zeevruchten
Land van herkomst Frankrijk