Gebakken doperwtjes

AllerHande december 2002
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 sjalotje
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepel olie
  • 1 pak doperwtjes diepvries
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden diepvries
  • ½ deciliter droge witte wijn

Instructies

  • Sjalotje schoonmaken en snipperen.
  • Knoflook pellen.
  • In pan olie verhitten en knoflook erboven uitpersen.
  • Gesnipperde sjalotje toevoegen en ca. 2 minuten fruiten.
  • Doperwtjes toevoegen en volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.
  • Af en toe omscheppen.
  • Vlak voor serveren Italiaanse kruiden en wijn erdoor scheppen en nog 1 minuut verwarmen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch