Kruidige Rundergehaktballen

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 500 g rundergehakt
  • Gehaktkruiden Versteegen
  • 1 ei
  • Paneermeel
  • Pakje Croma

Instructies

  • Meng het rundergehakt in een schaal met gehaktkruiden (naar smaak), ei en paneermeel.
  • Zorg ervoor dat alles goed gemengd is.
  • Verdeel het mengsel in gelijke stukken en vorm er ballen van.
  • Laat de ballen kort opstijven in de koelkast.
  • Smelt de Croma in een juspan of hapjespan en voeg de gehaktballen toe.
  • Draai de gehaktballen regelmatig om en blus af met wat warm water.
  • Laat de gehaktballen zachtjes koken tot ze gaar zijn.

Notities / Tips / Wijnadvies

Een lichte rode wijn zoals een Merlot of een fruitige Pinot Noir past goed bij deze kruidige gehaktballen.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Rundvlees
Land van herkomst Nederland