Spezzatino di vitello alla salvia
Gestoofde kalfslappen met salie
Ingrediënten
- 400 gram magere kalfslappen
- 1 gesnipperde ui
- 30 gram boter
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 geperst teentje knoflook
- 1 theelepel salie
- 1 laurierblaadje
- 1 mespunt tijm
- 2 dl witte wijn
- zout zwarte peper
- 50 gram tarwebloem
Instructies
- Verhit de boter en de olie in een koekenpan.
- Wentel de stukken vlees door de bloem en bak ze op hoog vuur bruin.
- Haal het vlees uit de pan en doe het over in een braadpan.
- Fruit de ui en de knoflook 2 minuten in het resterende vet.
- Voeg de salie, tijm en laurier toe en blus af met de witte wijn.
- Roer de aanbaksels los en giet het vocht over het vlees.
- Stoof het geheel in 1-11/2 uur gaar.