Gevulde courgettes met zalm

Gevulde courgettes met zalm

Snel te maken en slank
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 courgettes
  • 1 rode peper
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 blikjes rode zalm à 213 g
  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 pak aardappel puree met creme fraiche, 177 g

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 200°C.
  • Courgettes wassen, in lengte doormidden snijden en met scherp mesje uithollen.
  • Peper schoonmaken en fijnsnipperen.
  • Knoflook pellen en snipperen.
  • Zalm laten uitlekken, vel en graatjes verwijderen.
  • In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en stukjes courgette, peper en knoflook 5 minuten bakken.
  • Zalm toevoegen en op smaak brengen met zout en peper.
  • Courgettes vullen met zalmmengsel, in ovenschaal zetten, met rest olie besprenkelen en 15 minuten in midden van oven bakken.
  • Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met tomatensalade.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Vis / Zalm