Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 300 g witte rijst
- 1 bak 200 g gemengde paddestoelen
- 300 g gerookte kipfilet
- Conimex Wok Olie
- 500 g nasigroentepakket
- Conimex Woksaus Chinese Five Spice
Instructies
- Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap) aan de kook.
- Voeg de rijst toe en kook deze in ca. 8 minuten gaar.
- Afgieten en terug in de pan met het deksel erop nog 2 minuten laten staan.
- Maak ondertussen de paddestoelen schoon en halveer de grote exemplaren.
- Snijd de gerookte kipfilet in stukjes.
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
- Voeg een klein scheutje olie toe en roerbak de kipfilet ca. 1 minuut.
- Voeg de groenten en de paddestoelen toe en wok deze ca. 4 minuten mee.
- Schep er ca. 10 eetlepels woksaus door, voeg de rijst toe en wok nog 1 minuut.
- Schep de five spice rijst op 4 diepe borden.