Glutenvrij Bananenbrood

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 200 gram boekweitmeel
  • 150 gram palmsuiker
  • 1 ½ theelepel wijnsteenpoeder natuurvoedingswinkel
  • ½ theelepel kaneel
  • 60 ml appelmoes zonder suiker
  • 3 bananen gepureerd
  • ½ theelepel vanillepoeder zonder suiker
  • 2 eieren
  • snufje himalayazout of zeezout

Instructies

  • Meng alles in de grote kom en roer het met de garde door elkaar.
  • Vet de ingevette spingvorm in met kokosvet.
  • Schenk het beslag in de cakevorm.
  • Bak het brood 45 minuten op 180 graden.
  • Het brood is nog smeuïger als het een nacht of 2 in de koelkast heeft gestaan.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brood / Fruit
Geschikt voor Dieët: Glutenvrij