Groene salade van Astrid Veltman 2

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Voor de dressing:

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel walnootolie
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 theelepel Balsamico azijn
  • 1 eetlepel gembersiroop
  • 1 theelepel 3 kruidenmosterd = groene mosterd
  • zout peper
  • 75 gram pistachenoten gepelde en gezouten

Instructies

  • Klop een dressing van de olijfolie, de walnootolie, het citroensap, de
  • Balsamico azijn, de gembersiroop en de 3-kruidenmosterd en breng de dressing op smaak met zout en peper.
  • Schep in een saladeschaal de sla, komkommer, paprika, bleekselderij en basilicum door elkaar.
  • Schenk op het laatste moment de dressing over de salade.
  • Hak de pistachenoten grof en garneer de salade ermee.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Salade / Voorgerechten
Land van herkomst Italië