Havermoutkoekjes uit de koekenpan

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 6 eetlepels zelfrijzend bakmeel
  • 1 eetlepel suiker
  • ½ theelepel kaneel
  • 1 mespunt zout
  • 2 eetlepels ei
  • 2 eetlepels melk
  • 25 gram boter =2 eetlepels
  • 1 eetlepel basterdsuiker

Instructies

  • Roer de havermout, het zelfrijzend bakmeel, de suiker, de kaneel, het zout, het losgeklopte ei en de melk in een grote kom tot een beslag.
  • Laat de helft van de boter lichtbruin worden.
  • Leg met behulp van een lepel 3 hoopjes beslag in de koekenpan en bak ze aan weerskanten zachtjes goudbruin.
  • Leg de koekjes op een bord en houd het bord op een pan kokend water warm.
  • Serveer met basterdsuiker.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Koek