IJscoupe met fruitbolletjes en slagroom
Ingrediënten
- 2 kiwi’s geschild
- ½ mango geschild
- 1 theelepel citroensap knijpflesje
- ½ aardbeienijs
- ½ vanille-ijs
- 4 wafelrolletjes met chocolade Pirouline
- spuitbus slagroom Friesche Vlag toefjes, 250 g
- 1 theelepel decoratie mimosa Baukje, potje 35 g
Instructies
- Steek met een meloenbolletjesschepje zoveel mogelijk bolletjes uit het fruit.
- Bewaar ze tot gebruik in een schaal en besprenkel ze met het citroensap.
- Schep met een ijsbolletjestang bolletjes ijs uit het aardbeien- en vanille-ijs en leg de bolletjes minimaal 10 minuten naast elkaar op een platte schaal in de diepvriezer zodat ze stevig worden.
- Verdeel de ijs- en fruitbolletjes over 4 glazen coupes.
- Steek de wafelrolletjes erin, spuit een flinke toef slagroom en bestrooi deze met de mimosa.