Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 3 zakjes Klop-Klop
- 2 doosjes Slagroom ongeveer 1/2 liter
- 2 zakjes Mokkaschuimkoekjes
- 1 zakje Kletskoppen
- 1 scheutje Advocaat
Instructies
- Plets de schuimkoekjes en de kletskoppen met bijvoorbeeld een deegrol fijn.
- Maak de klop-klop aan in een grote mixkom.
- Voeg de doosjes slagroom, het mokkaschuim en 1/3 van de kletskoppen toe aan de mix en mix het geheel tot een luchtig mengsel.
- Voeg als laatste de advocaat toe voor een zoete smaak.
- Giet het geheel in een ronde taartvorm met een afneembare rand.
- En strooi de overgebleven kruimels kletskoppen over het mengsel.
- Zet de taartvorm in de diepvries, 24 uur later is de taart voldoende ingevroren en kun je hem aansnijden. Eet smakelijk!