Groentemix met kabeljauwmootjes

Snel te maken en slank
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 bakje grotchampignons 175 g
  • 1 rode paprika
  • 1 schaaltje bloemkoolroosjes 350 g
  • 2 schaaltjes kabeljauwfilet à ca. 200 g
  • zout
  • peper
  • 2 eetlepels boter of margarine
  • 1 pak aardappelpuree à la minute pak à 3 zakjes
  • 30 g mix voor groentesaus pakje à 150 g

Instructies

  • Champignons schoonborstelen en in plakjes snijden.
  • Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden.
  • Grote bloemkoolroosjes kleiner snijden.
  • Kabeljauwfilet in mootjes snijden, bestrooien met zout en peper.
  • In pan boter verhitten.
  • Champignons en paprika ca. 3 minuten bakken.
  • Bloemkool en bodempje water toevoegen.
  • Kabeljauwmootjes er voorzichtig tussenleggen.
  • Groente en vis in ca. 7 minuten gaar koken.
  • Intussen aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Groentesaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Kabeljauwmootjes op vier borden leggen.
  • Elke filet in 3 tot 4 mootjes snijden.
  • Groente afgieten en naast vis scheppen.
  • Groentesaus erover schenken.
  • Aardappelpuree erbij serveren.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Vis
Land van herkomst Nederland