Makreel avocadobol

Allerhande 2002
Porties: 4
Bereidingstijd: 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 Fougasse de Champaign afbakbrood
  • 2 bosuitjes
  • 200 g gerookte makreelfilet
  • ½ pot guacamoledip a 300 ml
  • 1 zakje rucolasla 30 g

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 220 °C.
  • Brood op rooster leggen en in midden van oven in 6-8 minuten afbakken.
  • Brood uit oven nemen en enkele minuten laten afkoelen.
  • Intussen bosuitjes schoonmaken en in lengte in dunne repen snijden.
  • Vis in stukken snijden.
  • Broodbol opensnijden en aan beide zijden dik met avocadodip besmeren.
  • Bosuitjes over onderste broodhelft strooien.
  • Makreel en rucola erop leggen, afdekken met bovenste broodhelft.

Voedingswaarden

Calories: 1045 kcal | koolhydraten: 97 g | Protein: 39 g | Vet: 55 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Hoofdgerechten / Vis