Risotto met spinazie, knoflookgarnalen en mosselen
porties: 2
ingrediënten
- 100 Gr risotto gaarkoken
- 100 Gr garnalen
- 100 gram mosselen
- 150 Verse spinazie
- Scheutje room
- 1 ui fijn gesneden
- 2 teentjes knoflook fijn geperst
- ½ rode peper fijn gesneden, kan, hoeft niet
- Bakje zeewiersalade
- 75 gram oesterzwammen fijn gesneden
- 75 gram gedroogd eekhoorntjesbrood samen met de risotto koken!
Bereidingswijze
- Kook de risotto met het eekhoorntjesbrood in 12 minuten, tot deze zacht proeft
- Bak de zeekraal met ui, knoflook en peper en voeg de laatste 5 minuten, op kleine pit de mosselen en garnalen toe!
- Leg op een bord de risotto, maak een kringetje en leg daarin de gebakken zeekraal, etc.
- Leg de zeewier salade ernaast.