Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 400 gram rosbief in dunne reepjes gesneden
- 2 eetlepels runderbouillon
- 4 teentjes knoflook uitgeperst
- 2 eetlepels geroosterde sesamolie
- 2 theelepels sesamzaad
- 2 theelepels sojasaus
- 1 theelepel suiker
- Snufje zout
- 2 conference peren stevig, in dunne plakjes
- 1 limoen
- 2 lente-uitjes in ringetjes gesneden
- 20 pijnboompitjes
Instructies
- Meng de runderbouillon, knoflook, geroosterde sesamolie, sesamzaad, sojasaus, suiker en zout.
- Gebruik dit als dipsaus.
- Snijd de rosbief in dunne reepjes (als lucifers), vervolgens de peer en besprenkel met limoensap.
- Schik de reepjes rosbief en plakjes peer op een schaal en garneer met lente-ui en pijnboompitten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Neem twee eetstokjes en pak wat vlees met peer en dip dit in de saus.