Verse tagliatelle met rivierkreeftjes
Snel te maken
Ingrediënten
- 2 uien
- 1 courgette
- 1 zakje stoneleeks
- ½ pot semi-zongedroogde tomaten 320 ml
- 2 pakken verse tagliatelle met kruiden pasta, à 250 g
- 2 bakjes rivierkreeftjes à 100 g
- 1 bakje roze garnalen 125 g
Instructies
- Uien pellen en snipperen.
- Courgette schoonmaken en in blokjes snijden.
- Stoneleeks schoonmaken en in ringen snijden.
- In wok 5 eetlepels olie van tomaten verhitten.
- Uien, courgette en stoneleeks 5 minuten zachtjes bakken.
- Tagliatelle volgens aanwijzingen op verpakking bereiden.
- Rivierkreeftjes en garnalen aan groenten toevoegen en mee warmen.
- Eventueel op smaak brengen met extra olie, zout en peper.
- Tagliatelle over vier borden verdelen.
- Groenten-kreeftenmengsel erop scheppen.
- Met zongedroogde tomaten garneren.