Walnoot Ciabatta met Gemarineerde Haring en Kruidige Roomkaas
Ingrediënten
- 2 schaaltjes maatjesharing elk met 4 filets
- 3 eetlepels medium dry sherry
- 1 theelepel wijnazijn
- 1 voorgebakken ciabatta con noci notenbrood
- 1 groene appel bijvoorbeeld Granny Smith
- 125 g verse roomkaas met kruiden
- 50 g botersla
Instructies
- Verwarm de oven voor op 225 °C.
- Snijd de haring in blokjes en meng ze in een kom met sherry, wijnazijn en peper naar smaak.
- Laat het geheel minstens 15 minuten marineren.
- Bak de ciabatta in 6-8 minuten knapperig.
- Was de appel en snijd deze in dunne partjes.
- Halveer de ciabatta en snijd deze open.
- Laat het brood iets uitdampen.
- Bestrijk de ciabattastukken met verse kruidenroomkaas en beleg ze met botersla en appelpartjes.
- Verdeel de gemarineerde haringblokjes over de ciabatta.
Voedingswaarden
Calories: 420 kcal | koolhydraten: 30 g | Protein: 15 g | Vet: 25 g | Zout: 1.5 g | Sugar: 5 g