Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
De eieren, de bloem, de sesamzaadjes en de kaas in een kom tot een mooie gladde massa roeren.
Wortelen en aardappelen schillen, wassen en grof raspen.
Meng dit door het ei-mengsel en breng alles op smaak met peper en zout.
Doe wat boter of olie in een grote koekenpan.
Met 2 eetlepels porties maken en deze in de pan ongeveer 2-3 minuten aan beide kanten bruinbakken.
Druk de koekjes een beetje vlak zodat ze niet uit elkaar vallen.
Warm houden op een bord.
Kruidenmayonaise:
meng de mayonaise met de yoghurt, de groene kruiden en wat peper en zout.
Rol per persoon 5 asperges in plakjes gerookte zalm.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Wortel-aardappelkoeken met asperges in gerookte zalm