Italiaans Gevuld Borrelbrood
Serveer dit heerlijke Italiaanse Gevuld Borrelbrood als een smaakvolle toevoeging aan je borrelplank of als een verrukkelijk warm hapje voor een feestelijke gelegenheid.
Ingrediënten
Instructies
- Smelt de boter in een pannetje.
- Voeg de fijngehakte knoflook, peterselie, oregano, peper en zout toe aan de gesmolten boter en roer dit goed door.
- Snijd het brood in, tot één cm boven de bodem, in banen van ongeveer 2 cm breed en besmeer alle groeven royaal met de gesmolten kruidenboter.
- Verdeel vervolgens de plakjes mozzarella en Taleggio over de groeven van het brood.
- Wikkel het brood in aluminiumfolie en bak gedurende 15 minuten in de oven op 180 graden Celsius.
- Haal het brood uit de folie en bak nog eens 5 minuten onder de grill, zodat de kaas mooi smelt en het brood goudbruin wordt.