Hak de schoongeborstelde champignons, ui, knoflook, wortel en bleekselderij heel fijn.
Bak het Vivera Vega Kruimgehakt samen met de fijngesneden groenten in de olijfolie op een matig vuur halfgaar.
Voeg hier de fijngehakte peterselie, de tomatenpuree, de droge witte wijn en de bouillon aan toe.
Breng dit het geheel aan de kook.
Laat het vervolgens op een laag vuur tot een dikke saus inkoken.
Roer er de (slank)room door en breng het op smaak met zout en peper.
Maak ondertussen de béchamelsaus: laat 45 g margarine in een pan smelten.
Voeg de bloem toe en roer totdat er een glad mengsel ontstaat.
Giet er langzaam, al roerend, de melk bij en breng het geheel aan de kook.
Doe in een ingevette ovenschaal om en om de lasagnebladeren, een laagje béchamelsaus, een laagje gehaktsaus en Parmezaanse kaas.
Herhaal dit 3 á 4 keer.
Verwarm de lasagne ongeveer in 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.
Verdeel de lasagne over twee borden en serveer dit met een gemengde salade.