Italiaanse rijstschotel

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kleingesneden ui
  • 1 eetlepel olie
  • 150 gram kalkoenfilet in reepjes
  • 150 gram gewassen rijst geen snelkookrijst
  • 150 gram schoongemaakte sperziebonen
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 3 dl kippenbouillon
  • paprikapoeder
  • zout peper
  • peterselie

Instructies

  • Fruit de ui in olie, bak de kalkoenreepjes mee, bak de rijst even mee.
  • Voeg de sperziebonen, de tomatenpuree en de kippenbouillon toe en kook dit 25 minuten op een zacht vuur.
  • Maak op smaak met paprikapoeder, peper en zout en strooi er voor het serveren wat fijngeknipte peterselie over.
  • Serveer er wat geraspte kaas bij. Lekker met gestoofde courgette.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Gevogelte / Kalkoen / Rijst
Land van herkomst Italië