Kalfsoester met mango notenvulling
Boodschappen 6-2006
Ingrediënten
Instructies
- Schilo de mango, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
- Pel het sjalotje en snipper deze.
- Hak de helft van de noten grof.
- Meng het gehakt met de helft van de mango, gehakte noten, kerriepoeder, paneermeel en peper en zout.
- Snij de kalfsoesters met een puntig scherp mesje aan één kant open zodat een envelopje ontstaat.
- Vul de oesters met de viulling en maak de opening dicht met een cocktailprikker.
- Verhit de boter en bak hierin de kalfsoesters in 8-10 minuten gaar en bruin.
- Doe de sjalotjes, de rest van de noten en mangostukjes erbij en laat nog 2 minuten meebakken.
- Serveer het kalfsvlees op warme borden.
- Voeg de fond bij het braadvet en voeg peper en zout naar smaak toe.
- Serveer de saus bij het vlees.
Notities / Tips / Wijnadvies
serveer met gekookte krieltjes en broccoli of peultjes