Scaloppine al marsala

Kalfsoesters met marsala
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 kalfsoesters á 100 gr
  • zout zwarte peper
  • 50 gram bloem
  • liter marsala droge
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 40 gram boter

Instructies

  • Verhit de olijfolie in een koekenpan.
  • Bestuif de kalfsoesters met bloem en bak ze aan beide kanten in de hete
  • olijfolie snel bruin (2-3 minuten).
  • Haal ze uit de pan, bestrooi ze met wat zout en peper en houd ze warm.
  • Giet de overtollige olie af.
  • Doe de marsala in de pan en breng die aan de kook.
  • Roer de aanbaksels los.
  • Voeg de boter in vlokjes toe en roer deze door de saus.
  • Doe er dan de kalfsoesters bij en warm ze goed door.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kalfsvlees / Vlees
Land van herkomst Italië