Andijviestamppot met Kalfsworstjes en Perzik
Asperges met voorjaarsgroenten en kalfsoester
Auberginepasta met italiaanse kalfsspiesen
Auberginetorentje met peterseliesaus
Blinde vinken op italiaanse wijze met risotto
Carpaccio van kalfsbiefstuk
Consommé met kruidenflensjes
Couscous met kalfsvlees, groenten en dadels
Dagin Sapi Moeda dan Peteh Tjina
Drents stoofpotje van kalfsvlees
Eenpansgerecht met kalfswokreepjes
Entrecôte met tagliatelle en citroenremolata
Escalopes de veau à l’Andalouse
Escalopes de veau à la ciboulette
Escalopes de veau à la Corse
Escalopes de veau à la crème de roquefort
Escalopes de veau à la Cubat
Escalopes de veau à la Dijonnaise
Escalopes de veau à la grand mère
Escalopes de veau au Cidre
Escalopes de veau au porto
Escalopes de veau aux asperges
Escalopes de veau aux bananes
Escalopes de veau aux epinards
Escalopes de veau Casimir
Escalopes de veau comme en Berry
Escalopes de veau Créole à l’avocat
Escalopes de veau du Holstein
Escalopetoostjes Met Rodenbachsaus
Foie de veau à l’américaine
Foie de veau à la Chinoise
Foie de veau au lard fumé
Fricassée de veau à la Corduane
Garniture à la Beauvilliers
Garniture à la Toulousaine
Gebakken kalfsoesters en uiensaus
Gebakken kalfsoesters met mediterrane tomatensaus
Gefrituurde Kalfszwezerik met Sjalottencompote en Gemberroomsaus
Gegratineerde kalfsentrecôtes met verse vijgen
Gegratineerde kalfsschnitzel
Gegratineerde kalfsschnitzel op zijn Parijs
Gegratineerde Karnemelkcrêpes met Kalfsgehakt en Emmentaler
Gegrilde Kalfsentrecote met Avocadosalsa
Gegrilde kalfsentrecôte met citroenboter
Gegrilde Kalfsentrecote met Fijne Groentensalsa
Gegrilde Kalfsentrecote met Rucolasalsa en Gekarameliseerde Tomaatjes
Gegrilde kalfsentrecote met salieboter
Gegrilde kalfsoesters met artisjok-sinaasappelsalade
Gegrilde kalfsoesters met rucola en parmezaanse kaas
Gehakt van Bestuur Tesselschade Arbeid Adelt Twente
Gehakt van J. G. Schwartz-Van Roven
Gehaktballen met pesto en zonnebloempitten
Gehaktballen van Henk van Lierop
Gekonfijte Kalf zij lende met krokante groenten en Polenta Frites
Gentse stoverij van Astrid Veltman
Geperst vlees voor een avondbufiet
Gepocheerde kalfsoesters met cognacsaus
Geurige Saffraanrijst met Malse Kalfsvleesreepjes
Gevuld kalfsvlees met bospaddestoelensaus
Gevuld kalfsvleespakketje
Gevulde groenekoolrolletjes op Marokaanse wijze
Gevulde kalfsrolletjes met komkommersaus en gegrilde tomaten
Grenadins de veau a l’ Italienne
Grenadins de veau à l’Italienne
Grenadins de veau à la crème
Haricots verts à la Hongroise
Hazenpastei van G. J. Jordaan-Ebbinge
Heldere Kalfsbouillon met Groenten en Kervel
Hersenen met tartaar saus
Het gehakt van tante Mien