Kerrie roerbakschotel van Spookey

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 pak tarly 350 gr., Honig
  • 450 gram bospeen.
  • 200 gram peultjes
  • 2 eetlepel(s) olie
  • 2 schaaltjes roerbakblokjes in kerriesaus tivall
  • zout
  • peper

Instructies

  • Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Bospeen schoonmaken, wassen en in stukken2 cm snijden en dikke stukken halveren.
  • Peultjes schoonmaken en halveren.
  • Bospeen in ca. 5 min. beetgaarkoken.
  • Laatste 2 min. peultjes meekoken.
  • Groente afgieten.
  • Intussen olie in wok verhitten.
  • Roerbakblokjes bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Groente ca. 1 min. meeverwarmen.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Kerrieschotel severen met tarly

Voedingswaarden

Calories: 395 kcal | koolhydraten: 60 g | Protein: 16 g | Vet: 10 g
————————————————————————————————–
Recept categorieën Roerbakken / Wokken
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch