Kibbeling met kappertjessaus

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 bakje wortelrauwkost à 150 g
  • 4 eetlepels sladressing yoghurt
  • ½ zakje peterselie verse à 30 g
  • 8 eetlepels mayonaise
  • 3 eetlepels kappertjes potje
  • 1 zak Vlaamse frites diepvries 750 g
  • 2 schaaltjes Italiaanse kibbeling (à ca. 225 g

Instructies

  • Frituurvet verhitten tot 180 °C.
  • Wortelrauwkost mengen met dressing.
  • Peterselie fijn knippen.
  • Mayonaise mengen met kappertjes en peterselie.
  • Op smaak brengen met peper en zout.
  • In frituurpan volgens gebruiksaanwijzing frieten bakken.
  • Kibbeling verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
  • Kibbeling serveren met saus, friet en rauwkost.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Vis