Kip kerrie met rijst

Porties: 1
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 125 gram kipfilet
  • 1 ui
  • 2 gele paprika's
  • 1 eetlepel(s) kerrie
  • 1 eetlepel(s) bloem
  • 1 eetlepel(s) margarine
  • melk
  • 80 gram rijst naar keuze

Instructies

  • Snij de kipfilet, ui en paprika klein en bak deze aan m.b.v een klein beetje olie.
  • Voeg de margarine toe en als deze gesmolten is de kerriepoeder en bloem, even laten meebakken.
  • Voeg steeds een klein beetje melk toe totdat de saus de dikte heeft die je wilt.
  • En laat nog heel eventjes koken.
  • Seveer met rijst en salade.
  • De salade zorgt voor een langzamere vertering.
  • Kerrie gewoon naar smaak toevoegen, hoe meer hoe pittiger het gerecht word.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Gevogelte / Kip / Rijst