Knoflookboter van Astrid Veltman

Porties: 4
Voorbereidingstijd 1 minuut
Bereidingstijd: 13 minuten
Total time 11 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 teen knoflook
  • 100 gram roomboter
  • 1 eetlepel water
  • worcestershiresaus
  • zout
  • peper

Instructies

  • Zorg dat de roomboter op kamertemperatuur is.
  • Uit de koelkast maakt u de boter smeerbaar door deze 1½ minuut op MIDDEN LAAG (30%) in de magnetron te zette.
  • Doe het teentje knoflook met het water in een kopje en verwarm dit 1 minuut op HOOG (100%).
  • Roer het water druppelsgewijs door de boter, pers de knoflook erboven uit en kruid de boter met zout, peper en enkele druppels worcestershiresaus.
  • Roer de boter tot slot met een vork goed door.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Boters / Hapjes / Koude Hapjes / Magnetron koken