Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 75 g bloem glutenvrije of rijstmeel
- 2 dl kokosmelk dunne
- 1 ei losgeroerd
- 1 mespuntje zout
- 4 eetlepel(s) ghee of geklaarde boter
- 50 g kokosmelk gedroogde geraspte / klapper
- 1½ tl kaneel
- 2 eetlepel(s) basterdsuiker
Instructies
- Maak van bloem, kokosmelk, ei en zout een glad beslag.
- Laat het beslag een kwartiertje staan en klop het dan nog even op.
- Bak er in weinig ghee of geklaarde boter 8 flinterdunne flensjes van.
- Schep in een kom kokos, kaneel en suiker door elkaar.
- Sprenkel er 3 eetlepels kokend water over en roer alles goed door.
- Sprenkel daarna opnieuw 3 eetlepels kokend water erover en roer alles opnieuw door elkaar.
- Laat het mengsel 5 minuten rusten en roer het dan nogmaals door.
- Bestrijk de warme flensjes met het mengsel.
- Rol de flensjes daarna op.
- Presenteer ze op kleine voorverwarmde bordjes.