Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Marinade
- 2 prei in halve ringen gesneden
- 3 winterwortel in plakjes
- 2 uien in halve ringen gesneden
- 1 teentje knoflook in plakjes gesneden
- 1 kruidentuiltje
- 1 fles droge witte wijn
Instructies
Maak de avond van te voren
- Doe in een schaal de ingrediënten van de marinade en de konijnenstukken en zet weg in de koelkast.
De volgende dag:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Haal de stukken konijn uit de marinade.
- Dep ze droog en smeer ze rijkelijk in met mosterd.
- Doe de stukken konijn in een braadpan.
- Zeef de marinade.
- Giet het marinadevocht over de konijndelen.
- Zet de pan gedurende drie kwartier in de oven.
- Iedere 15 minuten de konijndelen met behulp van een soeplepel bedruipen om uitdroging te voorkomen.
- Na 45 minuten voeg je de crème fraîche toe en nog 2 eetlepels mosterd.
- Laat nu nog 10 minuten in de oven garen.
- Serveer over borden en geef er bv. krielaardappeltjes en broccoli bij.