Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg
- 1 ei
- 3 eetlepel(s) melk
- 30 g rietsuiker
- ½ tl kaneel
Instructies
- Haal het bladerdeeg 10 minuten voor gebruik uit de koelkast en verwarm de oven voor op 200° C. (heteluchtoven 190° C.).
- Neem het deeg uit de verpakking en snij de rol, nog opgerold, in 2 cm. brede stroken. Rol de stroken uit en haal het bakpapier eraf.
- Leg 3 stroken deeg op elkaar en druk het aan. Vorm een krakeling van het deeg en leg ze op het bakpapier op de bakplaat.
- Vermeng het eigeel met de melk en bestrijk hiermee de krakelingen.
- Vermeng de suiker met de kaneel en strooi dit over de krakelingen. Laat ze 10 minuten op de bakplaat rusten.
- Bak ze daarna is ca. 15-20 minuten goudbruin af in het midden van de oven