Krakelingen

Krakelingen

Porties: 4 grote krakelingen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  • Haal het bladerdeeg 10 minuten voor gebruik uit de koelkast en verwarm de oven voor op 200° C. (heteluchtoven 190° C.).
  • Neem het deeg uit de verpakking en snij de rol, nog opgerold, in 2 cm. brede stroken. Rol de stroken uit en haal het bakpapier eraf.
  • Leg 3 stroken deeg op elkaar en druk het aan. Vorm een krakeling van het deeg en leg ze op het bakpapier op de bakplaat.
  • Vermeng het eigeel met de melk en bestrijk hiermee de krakelingen.
  • Vermeng de suiker met de kaneel en strooi dit over de krakelingen. Laat ze 10 minuten op de bakplaat rusten.
  • Bak ze daarna is ca. 15-20 minuten goudbruin af in het midden van de oven
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Koek
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch