Krokant gebakken kalfszwezerik met sinaasappelsaus

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 hartzwezeriken mooie
  • 5 deciliter kalfsfond
  • 2 sinaasappelen
  • fijne boontjes
  • aardappels
  • 1 ei opgeslagen
  • 1 lepel olijfolie
  • paneermeel
  • peper & zout

Instructies

  • De kalfszwezeriken spoelen en blancheren.
  • Daarna goed ontdoen van vliezen en vet.
  • Snijden in stukken van 100 gr.
  • Kruiden door eiwit halen en paneren.
  • Afbakken in diepe pan in arachideolie.
  • 1 eiwit opgeslagen met 1 lepel olijfolie en wat paneermeel, peper en zout
  • Voor de saus kalfsfond, wat sinaasappelsap en Grand Marnier toevoegen.
  • Laten koken in kruiden met peper en zout en daarna de partjes toevoegen
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kalfsvlees / Vlees
Land van herkomst België