Kruidige yoghurtdipsaus met groenten

Boodschappen 6-2006
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • ½ l dikke yoghurt
  • 125 ml zure room
  • 5 eetlepel(s) tuinkruiden fijngehakte verse peterselie, bieslook, tijm, salie, etc
  • 1 theelepel zout
  • 1 eetlepel(s) Dijon mosterd
  • 300 g groenten kleingesneden: bloemkoolroosjes reepjes paprika, stukjes bospeen, gekookte krielaardappeltjes)

Instructies

  • Roer in een kom de yoghurt, zure room, kruiden, zout en mosterd door elkaar.
  • Leg de groenten in verschillende kommen.
  • De gesneden groenten worden in de dipsaus gedoopt.

Notities / Tips / Wijnadvies

in deze dipsaus kunnen ook chips, stukjes taco etc worden gedoopt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Koude Hapjes
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch