ruisbessentoetje

Kruisbessentoetje

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 Deciliter Room
  • 300 Gram Kruisbessen
  • 100 Gram Suiker
  • 1 eetlepel(s) Vanillesuiker
  • 2 eetlepel(s) Boter

Instructies

  • Smelt de boter, voeg de suiker en de kruisbessen toe (houd er een paar achter voor decoratie) en stoof ze 10 minuten.
  • Maak ze stuk met behulp van een houten lepel.
  • Laat het mengsel afkoelen.
  • Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker.
  • Roer de slagroom door de kruisbessenpuree en garneer het toetje met slagroom en een paar kruisbessen.
  • Zet het een uur in de koelkast alvorens hem te serveren.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Dessert / Fruit / Nagerecht