Kue Bolu Kukus Pelangi

Kue bolu kukus pelangi

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 6 eieren L
  • 200 gram suiker
  • 1 zkj vanillesuiker
  • 200 g meel opm. geen bakpoeder
  • 80 ml santen
  • 60 ml zonnebloem olie
  • 1 eetl. TBM of Ovalett/SP
  • ½ theel. zout pandanpasta
  • levensmiddelkleuren rood geel,
  • cacaopoeder ik heb chocoladesaus genomen.

Instructies

  • Heb bewust de blauwe kleur niet genomen, is ‘n persoonlijke keus.
  • Eieren, suiker, TBM, zout ca. 10 min. mixen.
  • Meel voorzichtig toevoegen (met pannelikker!!), dan santen en olie afwisselend.
  • Beslag in vier gelijke mengen delen voor de kleurtjes.
  • Bakvorm lichtjes invetten.
  • Stomen: iedere kleur ongeveer 30 min. lang - met groen beginnen, dan rood, geel, en choco. Bij de laatste kleur nog 30 min. verder stomen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Cake
Land van herkomst Indonesië