Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 150 gram rijstmeel glutenvrij
- 1 tl bakpoeder
- 1 eetlepel(s) suiker
- 75 ml water warm
- beetje zout
- paar druppels Pandan pasta of essence
- gula djawa geraspte
- kokos geraspte
Instructies
- Stoom het rijstmeel in een theedoek 20 min. in de stoompan.
- Doe het door een zeef en laat het afkoelen.
- Roer het bakpoeder er door.
- Los de pandanpasta en het zout in het water op.
- Roer beetje bij beetje het water door het rijstmeel.
- Het beslag mag niet te dun worden.
- Vet vormpjes in, ik heb kue mangkokvormen gebruikt en doe een bodempje deeg in de vormen.
- Strooi dan de gula djawa op de laag en dek dit af met de rest van het deeg.
- Stoom de cakejes 20 minuten op hoog vuur.
- Stoom tijdens het afkoelen de geraspte kokos met een beetje zout en strooi dit over de cakejes.