Lamsschotel met broccoli
Ingrediënten
Instructies
- Snijd het vet en de eventuele vliesjes van het vlees en maak er blokjes van.
- Verhit de olie en bak het vlees rondom bruin.
- Stuif de bloem erover, bak die even mee en roer er dan de bouillon door.
- Voeg de crème fraîche toe, leg het deksel op de pan en laat het geheel 45 minuten zachtjes koken.
- Maak de broccoli schoon en snijd er kleine roosjes van.
- Schil de dikkere broccolistengels en snijd ze in plakjes.
- Maak de courgette schoon, halveer hem eventueel overlangs en snijd hem in plakjes.
- Maak de voorjaarsuitjes schoon en snijd ze in ringen.
- Doe de groenten na 45 minuten bij het vlees en laat alles nog 15 minuten zachtjes koken.
- Pel de knoflook en knijp de teentjes in de pan uit.
- Breng het gerecht op smaak met zout, peper en tijm.