Recepten

Lieve zoete hartjes

 

Lieve zoete hartjes

Recept categorieën Nagerecht / Snoepgoed
Porties 4 personen
Auteur Auteur Onbekend

Wat gaat er in

Hoe maak ik het klaar

  • Hak de vruchtjes fijn.
  • Kneed de vruchtjes door de marsepein met schone koude handen.
  • Bestrooi een werkvlak met een beetje poedersuiker.
  • Rol de marsepein uit tot een lap van ca. 1 cm dik.
  • Steek er 2 harten uit.
  • Voeg de druppels kleurstof, 1 eetlepel water en 4 eetlepels poedersuiker toe.
  • Roer dit glad.
  • Doop de marsepeinherten in het glazuur en laat hard worden.
  • Versier met de garneersnoepjes.

Tips / Opmerkingen

Tip: ook lekker met chocoladeglazuur
Wijnadvies: Club des Sommeliers Cabernet d'Anjou Rosé