Lintpasta met romige rivierkreeftjes
Snel te maken
Ingrediënten
- 500 g tasty tom tomaten tros
- 1 ui
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 2 bakken tagliatelle verse / lintpasta, à 250 g
- 3 bakjes rivierkreeftjes à 100 g
- 1 bak MonChou zacht en luchtig 200 g
- 1 zakje basilicum verse 15 g
Instructies
- Grill voorverwarmen.
- Tomaten wassen en drogen (aan steel laten zitten).
- Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken.
- Ui pellen en snipperen.
- Tomaten met 1 eetlepel olie besprenkelen en 5 minuten onder grill leggen.
- In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en ui 2 minuten zachtjes bakken.
- Rivierkreeftjes toevoegen en nog 2 minuten bakken.
- MonChou door kreeftjes scheppen en laten smelten.
- Basilicumblaadjes in stukjes scheuren.
- Pasta over vier borden verdelen.
- Romige kreeftjes erop scheppen.
- Met basilicum bestrooien.
- Tomaten erbij serveren.