Lintpasta met romige rivierkreeftjes

Lintpasta met romige rivierkreeftjes

Snel te maken
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 g tasty tom tomaten tros
  • 1 ui
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 2 bakken tagliatelle verse / lintpasta, à 250 g
  • 3 bakjes rivierkreeftjes à 100 g
  • 1 bak MonChou zacht en luchtig 200 g
  • 1 zakje basilicum verse 15 g

Instructies

  • Grill voorverwarmen.
  • Tomaten wassen en drogen (aan steel laten zitten).
  • Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken.
  • Ui pellen en snipperen.
  • Tomaten met 1 eetlepel olie besprenkelen en 5 minuten onder grill leggen.
  • In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en ui 2 minuten zachtjes bakken.
  • Rivierkreeftjes toevoegen en nog 2 minuten bakken.
  • MonChou door kreeftjes scheppen en laten smelten.
  • Basilicumblaadjes in stukjes scheuren.
  • Pasta over vier borden verdelen.
  • Romige kreeftjes erop scheppen.
  • Met basilicum bestrooien.
  • Tomaten erbij serveren.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hoofdgerechten / Pasta / Zeevruchten
Land van herkomst Italië