Loempia van indischkookboek.nl

Porties: 4 stuks
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 50 gram tauge
  • 1 gesnipperde prei
  • 1 eetlepel(s) gehakte selderij
  • 1 teentje knoflook
  • 100 gram varkensvlees
  • 100 gram garnalen
  • kecap Indonesische sojasaus, sherry
  • peper
  • zout

Instructies

  • Garnalen fijnhakken, vlees in kleine vlokjes snijden.
  • Olie verhitten en hierin knoflook, prei en tauge zachtjes fruiten.
  • Vlees, garnalen en selderij toevoegen en het geheel nog 2 minuten al roerende laten bakken. Op smaak maken met kecap en sherry, peper en zout.
  • Een minuut laten bakken en op een zeef laten uitlekken.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Vis / Zeevruchten
Land van herkomst Indonesië