Luchtige kaaspops

 

Luchtige kaaspops

Luchtige kaaspops

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 5 plakken kaas
  • Keukenpapier
  • evtentueel
  • paprika poeder
  • Een hele hoop geduld

Instructies

  • Snijd de plakjes kaas in kleine vierkantjes.
  • En leg deze op een bord onder een keukenpapiertje.
  • Laat dit 48 uur staan.
  • *Heb je een voedseldroger? Droog de kaas van 10 uur op 40 graden of tot ze hard/leerachtig zijn.
  • Na 48 uur moet de kaas hard/leerachtig zijn.
  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • En leg de kaas stukjes op een bakplaat/bakpapier en schuif ze in de oven.
  • Blijf er bij, want na 3 minuten zijn ze al goed!
  • Laat ze niet te lang zitten, dan worden ze bitter.
  • Wanneer je een airfryer gebruikt, 180 graden en 2 a 3 minuutjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hapjes / Kaas