Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 5 plakken kaas
- Keukenpapier
- evtentueel
- paprika poeder
- Een hele hoop geduld
Instructies
- Snijd de plakjes kaas in kleine vierkantjes.
- En leg deze op een bord onder een keukenpapiertje.
- Laat dit 48 uur staan.
- *Heb je een voedseldroger? Droog de kaas van 10 uur op 40 graden of tot ze hard/leerachtig zijn.
- Na 48 uur moet de kaas hard/leerachtig zijn.
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- En leg de kaas stukjes op een bakplaat/bakpapier en schuif ze in de oven.
- Blijf er bij, want na 3 minuten zijn ze al goed!
- Laat ze niet te lang zitten, dan worden ze bitter.
- Wanneer je een airfryer gebruikt, 180 graden en 2 a 3 minuutjes.