Recept afdrukken
No ratings yet

Bosvruchtensorbet

Aller Hande 1996
Bereidingstijd10 minuten
Recept categorieën: Fruit, IJs, Nagerecht
Porties: 4 personen
calorieën: 255kcal

Ingrediënten

  • 1 bakje frambozen 150 g,
  • 2 takjes munt zakje á 15 g,
  • ca. 3/4 liter bosvruchtenroomijs bak á 1 liter, AH,
  • 4 deciliter cassis frisdrank,

Instructies

  • Frambozen wassen.
  • Muntblaadjes van takjes nemen.
  • 1/3 Deel van frambozen over glazen verdelen.
  • Met ijsbolletjeslepel bolletjes ijs erop scheppen.
  • Rest van frambozen erover verdelen.
  • Cassis erbij schenken.
  • Garneren met blaadjes munt.

Nutrition

Calories: 255kcal | koolhydraten: 40g | Protein: 3g | Vet: 9g