Smelt de boter samen met de melk en het water in een pannetje en zet het daarna aan de kant.
Klop de eieren samen met de suiker of de Zùsto tot een luchtige ruban (minimaal 10 kloppen).
Zeef de bloem samen met het bakpoeder en de cacao al eens in een kom.
Zeef het geheel nu boven de opgeklopte eieren en spatel dit zo snel mogelijk onder.
Probeer zoveel mogelijk de lucht erin te houden.
Neem nu 1 à 2 lepels van het beslag en meng deze met de gesmolten boter.
Roer kort door totdat het gemengd is.
Schenk dit nu bij het beslag en spatel nogmaals heel kort eronder.
Alles moet mooi gemengd zijn maar het spatelen mag niet langer duren dan 2 minuten !
Schenk het beslag in de bakvorm en bak deze gaar in een voorverwarmde oven van 175°C in ca 30 à 35 minuten.
Doe altijd de prikkertest.
Na het bakken ontvormen en laten afkoelen.
Wanneer de taart is afgekoeld ga je met een eetlepel een cirkel in de koek steken.
Blijf 1.5 cm van de rand af.
Schep nu voorzichtig de inhoud van de koek eruit en leg deze in een kom.
Je krijgt nu een mooie holle koek.
Smeer aan de binnenkant van de koek wat aardbeiengelei, ook tegen de randen.
Klop de slagroom samen met de mascarpone en de suiker of Zùsto stijf.
Was de aardbeien en haal de kroontjes er van af.
Leg een laag slagroom in de koek.
Steek er de aardbeien in totdat de bodem gevuld is.
Leg nu de rest van de slagroom er over en strijk mooi af met een paletmes.
Er mag wat slagroom op de rand zitten.
Neem de inhoud van de koek en verkruimel deze boven op de koek zodat je een bergje krijgt.
Je koek is nu klaar.